mass-media-2

Campionatele Europene

uegACREDITĂRI MEDIA
Procesul de acreditare s-a deschis.

În conformitate cu Regulile Media UEG, toate acreditările (presa naţională şi internaţională, cu excepţia TV deţinător de drepturi) se vor realiza numai on-line, prin intermediul platformei FIG / UEG.

Statutul diferitelor categorii de media
a. Ziarişti profesionişti
Doar ziariştii profesioniști, editori și fotografi care dețin un Card oficial și valabil de presă emis de agențiile de presă internaționale recunoscute, de Asociaţiile Naţionale ale Presei Sportive sau Internaționale Oficiale vor fi acreditaţi.
b. Freelancer
Freelance editor sau fotograf face referire la un editor profesionist complet sau fotograf, care nu este angajat de o agenție sau un ziar – un liber profesionist profesionist. Un Editor independenț sau fotograf trebuie să furnizeze dovezi scrise că funcționează în numele unei mass-media identificată în mod clar. Acreditarea unui editor independent sau fotograf care operează pe contul său propriu, nu va fi acceptată.
c. Blogger
Un site web poate solicita recunoașterea și acceptarea de către UEG cu identitatea și statutul unui site independent, “stand alone” sau multisport. Blogurile sunt acceptate ca jurnalism public atunci când acestea funcționează integrate într-un mediu jurnalistic recunoscut. Un site multisport (mai multe sau toate sporturile) trebuie să fie recunoscut și înregistrat ca mediu jurnalistic real și complet de către Organizația Națională oficială de presa și / sau de autoritățile juridice guvernamentale de presa. Site-ul specializat în gimnastica trebuie să fie recunoscut de către Federație Națională. Site-urile care funcționează în principal ca pass-through-ul pentru copy / paste conținut editat nu poate fi recunoscut ca un mediu de presă. Fan-site-urile, cele ale sponsorilor, promotionale sau legate de evenimente nu pot fi recunoscute ca mediu de presă.
d. Reprezentanți ai Federațiilor Naționale de Gimnastică
Pentru reprezentanții Federațiilor Naționale affiliate la UEG, în calitate de suport pentru activitățile de presă și comunicare, UEG va acorda max. 2 EF (presă scrisă) și 1 acreditari EPF (foto) per Federatie. Atunci când se solicită acreditarea, Federația trebuie să prezinte prin e-mail un document oficial, care atestă cu bună-credință poziția reprezentantului media.

Pentru documentare consultaţi:
UEG Reguli Media 2017
* Chestionar Profil Website
* Declaraţie Media
* Formular solicitare interviu

Pentru orice întrebare sau informaţie suplimentară vă rugam să contactaţi şi UEG
E-mail: presse@ueg.org

Al 7-lea Campionat European Individual (masculin şi feminin)
19 – 23 aprilie 2017, Cluj-Napoca (România)

GeneralAcreditare media (ultima zi): 07 aprilie 2017

Pentru Acreditare, click AICI

Vă rugăm să se respecte termenele de acreditare.

REZERVARE HOTEL

     Dorința noastră este de a oferi cele mai bune condiții de lucru pentru toți colegii acreditaţi la Campionatele Europene de Gimnastică din Cluj-Napoca (România), 19-23 aprilie, 2017.
De aceea, încercăm să oferim soluții şi în ceea ce priveşte rezervarea de hotel pentru perioada în care doriți să asistaţi la Campionatul European.

Pentru mai multe informații, click aici: REZERVARE HOTEL CLUJ

#

Vă rugăm nu ezitați să contactați LOC Media Emanuel Fântâneanu, membru Comitetul Executiv AIPS, în cazul în care aveți întrebări.
Phone: +40 722 350 500
E-mail:
media@clujeurogym2017.ro
emanuel.fantaneanu@clujeurogym2017.ro

Pentru alte informaţii referitoare la ACREDITĂRI MEDIA, click: UEG – Media