“UN MARE EVENIMENT CU PERFORMANȚE ULUITOARE”

Federaţiei Române de Gimnastică, preşedintelui forului nostru de specialitate şi preşedinte al Comitetului Local de Organizare, Adrian Stoica, i-a fost transmisă o Scrisoare din partea Uniunii Europene de Gimnastică (UEG), sub semnătura Preşedintelui, Georges Guelzec, şi a Directorului General, Kirsi Erofejeff-Engmann:

Campionatele Europene de Gimnastică artistică – masculin şi feminin organizate la Cluj-Napoca au fost mai mult decât un succes, au fost un mare eveniment cu performanțe uluitoare, sărbătorind a 60-a aniversare a primului Campionat European Feminin.
Dorim să ne exprimăm aprecierea noastră sinceră și recunoștință caldă faţă de Federația Română de Gimnastica, Comitetul Local de Organizare, fără a uita, desigur, voluntarii.
Munca teribilă şi neobosită pe care toți ați realizat-o a permis o organizație extrem de remarcabilă a întregului concurs. Succesul acestui eveniment important este, prin urmare, succesul dumneavoastră!
Membrii Federației și ai LOC au lucrat cot la cot cu Comitetele noastre tehnice și reprezentanţii UEG. Amabilitatea, disponibilitatea lor constantă și primirea călduroasă au fost apreciate de către noi toți. Așteaptăm cu nerăbdare să vă reîntâlnim cât mai curând și vă dorim tot ce este mai bun pentru viitorul Federației Dumneavoastră,

Cu sinceritate,
Georges Guelzec – Preşedinte
Kirsi Erofejeff-Engmann – Director General