Voluntari

Vizual 1

Perioada de înscriere a voluntarilor s-a încheiat!

Perioada de înscriere în programul de voluntariat al Campionatelot Europene de Gimnastică Artistică este în mod oficial încheiată.  Prin intermediul formularului online pus la dispoziția tuturor doritorilor, s-au înscris 290 de persoane. Federația Română de Gimnastică, împreună cu partenerii săi în derularea programului de voluntariat pentru Campionatele Europene de Gimnastică Artistică – “Gașca lui Coubertin” și “Mișcarea Sportivă a Studenților Transilvăneni” -, mulțumeşte tuturor celor ce și-au manifestat interesul față de participarea la această competiție în calitate de voluntary, elevi și studenți, care se află în vacanță pe perioada evenimentului, dar și persoane care lucrează cu normă întreagă și sunt dispuse să dăruiască din timpul lor pentru buna desfășurare a acestei importante competiții sportive internaționale.  Astfel că printre aplicanți se regăsesc persoane cu vârste variate. Un aspect interesant este reprezentat de cele câteva aplicații internaționale sosite prin intermediul formularului în limba engleză.  Candidații internaționali sunt studenți în cadrul programelor educaționale internaționale din Cluj, dar și persoane care locuiesc în Italia sau Germania, dar foarte pasionate de fenomenul  gimnasticii artistice. Una din provocările majore pe care le-am întâmpinat în programul de voluntariat a fost nevoia de a găsi voluntari disponibili să renunțe la petrecerea sărbătorilor pascale în familie pentru a-și oferi ajutorul în desfășurarea acțiunilor permergătoare competiției. Mulțumim frumos tuturor acestor persoane pentru dedicația, pasiunea și entuziasmul pe care le-au manifestat.
Următorul pas al programului de voluntariat a început deja încă de săptămâna trecută, când numeroși candidați au trecut prin interviurile de recrutare. Scopul interviurilor este de a-i cunoaște pe cei ce își doresc să participe la Campionatele Europene de Gimanstică Artistică în calitate de voluntari astfel încât să îi putem repartiza pe toți cei selectați în rolurile cele mai potrivite lor. Perioada de desfășurare a interviurilor dureaza până în 10 martie, urmând ca între 10 si 15 martie, toți candidații să primească scrisorile de răspuns și informații privitoare la următoarele etape.

Vino la Campionatele Europene de la Cluj!

Cu prilejul desfășurării Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică, care vor avea loc la Cluj, în perioada 19 – 23 aprilie, 2017, Federația Română de Gimnastică anunță deschiderea campaniei pentru recrutarea de voluntari, derulată cu sprijinul Asociaţiei “Mişcărea Sportivă a Studenţilor Transilvăneni” din Cluj şi “Gaşca lui Coubertin” din Bucureşti.
Revenite în România după 60 de ani, “europenele” gimnasticii, primele din noul ciclu olimpic, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului în România, eveniment la care vor participa 295 de sportivi din 37 de țări, având o rezonanţă internaţională deosebită.
Voluntarii reprezintă inima oricărui eveniment sportiv major, iar contribuția lor la desfășurarea evenimentului este semnificativă, mai mult, cu acest prilej având ocazia de a face parte dintr-o echipă pasionată de gimnastică, de a colabora cu experți în organizarea de evenimente sportive, de a-și exersa și a dobândi abilități variate, în timp ce își aduc propria contribuție la organizarea evenimentului.
Cei selecţionaţi urmează a-şi aduce contribuţia la buna desfăşurare a evenimentului în sectoare importante ale sistemului de organizare (media, suport spectator, protocol, zona de desfășurare a competiției, media, birou de informații, ceremonii protocolare, IT etc).

Data limită pentru completarea formularului de înscriere este 1 Martie 2017, iar aceasta se poate realiza accesând

VOLUNTARIAT CAMPIONATUL EUROPEAN

Untitled

De asemenea, pentru orice întrebări, puteți trimite un e-mail la voluntari@clujromgym2017.ro

Persoane de contact: Radu Tiberiu Şerban (Cluj), Raluca Grigore şi Ovidiu Condurache (Bucureşti)