Echipa noastră

Comitetul de organizare al Campionatului European de Gimnastică Artistică, de la Cluj, este susținut în desfășurarea programului de voluntariat pentru Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de către Asociaţia “Mișcarea Sportivă a Studenților Transilvăneni” și “Gașca lui Coubertin”.

Miscarea Sportiva studenti transilvaneni

Asociația Mișcarea Sportivă a Studenților Transilvăneni a fost fondată în 2013, iar de atunci și până în prezent a fost implicată în organizarea mai multor evenimente sportive: Fed Cup 2016, Trofeul Carpați la Handbal Feminin, meciul de handbal feminin România – Norvegia, meciurile de fotbal masculin România – Spania și România – Muntenegru, meciurile de fotbal feminin România – Grecia și România – Portugalia.

logo-6

“Gașca lui Coubertin” a luat ființă în 2016, după ce 6 pasionați de olimpism și-au găsit un scop comun: dezvoltarea unei culturi a voluntariatului sportiv în România. De-a lungul timpului membrii “Gașca lui Coubertin” a contribuit la organizarea a 3 Festivaluri Olimpice pentru Tineret European, Fed Cup 2016 & 2017, FIS Nordic Junior World Ski Championships & U23 World Ski Championships Cross-Country 2016, World Rugby Nations Cup 2016 și Jocurile Olimpice Sochi 2014 și Rio 2016.

Împreună ne dorim să creăm un eveniment de succes și o experiență de neuitat pentru fiecare dintre noi!